Πολυδεύκης

 
Κατοικία Πολυδεύκης / Αλόννησο
 
 
 
Οι κατοικίες Καλογιάννης Βασίλειος βρίσκονται στην περιοχή Κοκκινόκαστρο, μόλις 3 χλμ. από το Πατητήρι, ιδανικές και για οικογενειακές διακοπές, βρίσκονται πολύ κοντά σε δημοφιλείς παραλίες του νησιού όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τη θάλασσα και το ζεστό ήλιο. Τα καταλύματα διαθέτουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, υπέροχη θέα προς βουνό και θάλασσα, ενώ ενδείκνυνται και για χειμερινές διακοπές. Οι κατοικίες ανήκουν στην κατηγορία των δυο (2) κλειδιών και λειτουργούν από το Μάϊο έως και το Σεπτέμβριο για να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 
 
Οι κατοικίες Καλογιάννης Βασίλειος βλέπουν σε βουνό και θάλασσα και είναι σε ακτίνα 300 μέτρων από την παραλία. Αποτελείται από δυο (2) σπίτια, το Πράσινο και το Πορτοκαλί Σπίτι, όπως τα ονομάζουμε με βάση τα χρώματα στο εσωτερικό τους, σε απόσταση 70 μέτρα το ένα από το άλλο. Το Πορτοκαλί Σπίτι διαθέτει και τζάκι, ενώ το Πράσινο Σπίτι είναι προσβάσιμο και σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Στο εξωτερικό των σπιτιών υπάρχει μποστάνι και φρουτόδεντρα. Οι παραλίες Χρυσή Μηλιά, Λεφτός Γιαλός και Τζόρτζης Γιαλός βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής με το αυτοκίνητο. Εκεί θα βρείτε ποικιλία από εστιατόρια και ταβέρνες για να δοκιμάστε την τοπική, και όχι μόνο, κουζίνα. Στο Κοκκινόκαστρο επίσης θα βρείτε ένα cafeba.
 
Παροχές κατοικίας
Χώρος στάθμευσης, Κλιματισμός, Θέρμανση, Μπάνιο, Σεσουάρ, Ψυγείο, Κουζίνα, Τηλεόραση, Χρηματοκιβώτιο
 
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
70€ 80€ 90€ 100€




Ενδιαφέρομαι Ενδιαφέρομαι Ενδιαφέρομαι Ενδιαφέρομαι
       
 
 

ΠΑΤΗΤΗΡΙ & ΚΟΚΚΙΝΟΚΑΣΤΡΟ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ / ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ & ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Τηλέφωνο: 2424065486 Κινητό: 6977915105


ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ, ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ, ΔΩΜΑΤΙΑ, ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΟΝΗΣΣΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ STUDIOS, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΚΑΣΤΡΟ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΑΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ,